Βάπτιση

Οργανωστε την ιδανικη

Δεξίωση βάπτισης

Θέλετε να μοιραστείτε με συγγενείς και φίλους μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, τη βάπτιση του αγαπημένου σας παιδιού; Ελάτε στην Καβαλιώτισσα να οργανώσουμε μαζί τη δεξίωση της βάπτισης που του αξίζει.

δεξίωση βάφτισης καβάλα
δεξίωση βάφτισης καβάλα
δεξίωση βάπτισης καβάλα
δεξίωση βάπτισης καβάλα

Μοναδικη

Αίθουσα εκδηλώσεων

Ο παραθαλάσσιος χώρος μας προσφέρεται για την άψογη διοργάνωση μιας μαγευτικής εκδήλωσης αφιερωμένης στη βάπτιση του μωρού σας. Η αίθουσα μας μπορεί να διαμορφωθεί επιπλέον ανάλογα με τις προτάσεις και τα γούστα σας, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Οργανώστε την εκδήλωση που πάντα ονειρευόσασταν

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αίθουσα εκδηλώσεων βάπτισης Καβαλιώτισσα

Δεν υπάρχει πιο χαρούμενη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού από τη γέννηση ενός παιδιού. Η βάπτιση αποτελεί το “καλωσόρισμα” αυτής της νέας ζωής στην οικογένεια σας. Εμείς στην Καβαλιώτισσα ξέρουμε πως να κάνουμε ακόμα πιο φωτεινό αυτό το “καλωσόρισμα”!

Στην Καβαλιώτισσα γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης δεξίωσης είναι τα παιδιά. Γι’ αυτό λοιπόν και εμέις θα φροντίσουμε να ντύσουμε τον χώρο με φωτεινά χρώματα, πολύχρωμα μπαλόνια και χρωματικές συνθέσεις που δένουν απόλυτα με την φαντασία και τον κόσμο των παιδιών. Ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένος ο χώρος επιτρέπει στην προσαρμογή της δεξίωσης τόσο σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, όσο και με βάση τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τίποτα που θα χαλάσει την ευτυχισμένη αυτή μέρα.

Βασικό συστατικό μιας πετυχημένης εκδήλωσης αποτελεί το προσωπικό που θα στελεχώσει την οργάνωση της δεξίωσης αυτής. Στην Καβαλιώτισσα συνεργαζόμαστε με το πιο έμπειρο, πρόθυμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προκειμένου να φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης της βάπτισης. Διαθέτουμε δικό μας catering με μεγάλη ποικιλία από φαγητά και finger foods, τα οποία είναι θα ενθουσιάσουν τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς καλεσμένους της δεξίωσης σας.

Πείτε μας ελεύθερα τις σκέψεις ,τις προσδοκίες ακόμα και τις ανησυχίες σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νιώθετε ότι κάποιος σας φροντίζει!!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η φόρμα που ακολουθεί δεν αποτελεί φόρμα κράτησης, αλλά φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για τις λεπτομέρειες της τελικής κράτησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  kavaliotisa logo
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Νυρεμβέργης 176 (πρώην Αμ. Ερ. Σταυρού), Καβάλα

  Τηλέφωνο: 2510 223906

  Κινητό: 6937381002

  [email protected]