Γάμος

Οργανωστε την ιδανικη

Δεξίωση γάμου

Εμπιστευθείτε την οργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας στην Καβαλιώτισσα. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης και στην διοργάνωση δεξιώσεων, έχουμε την ικανότητα και την διάθεση να κάνουμε πραγματικότητα την εκδήλωση γάμου των ονείρων σας.

κέντρο δεξιώσεων γάμου
wedding kavala
Χώρος εκδηλώσεων Καβάλα
Χώρος δεξιώσεων Καβάλα

Μοναδικη

Αίθουσα εκδηλώσεων

Βασικό συστατικό μιας εκδήλωσης γάμου που θα μείνει αξέχαστη αποτελεί ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί. Η παραθαλάσσια τοποθεσία της αίθουσας δεξιώσεων της Καβαλιώτισσας, στα Ανατολικά της πόλης της Καβάλας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την φιλοξενία της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας.

Οργανώστε την εκδήλωση που πάντα ονειρευόσασταν

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χώρος εκδηλώσεων γάμου Καβαλιώτισσα

Στην Καβαλιώτισσα γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή ενός ζευγαριού. Για τον λόγο αυτό δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην εκδήλωση, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μεγάλη αυτή στιγμή. Το πρώτο μέλημα ενός ζευγαριού για την οργάνωση της δεξίωσης του γάμου του θα είναι σίγουρα, η εύρεση του ιδανικού χώρου τέλεσής της.

Στην Καβαλιώτισσα έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να παρέχουμε μια αίθουσα δεξιώσεων η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες. Η παραθαλάσσια θέση της, χαρίζει μια υπέροχη θέα στους καλεσμένους ενώ η δόμηση του χώρου μας, παρέχει ευελιξία και μας επιτρέπει να καλύψουμε κάθε μορφή εκδήλωσης,  ανάλογα με τις διαθέσεις και τις καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχημένη έκβαση της δεξίωσης.

Πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση είναι καθοριστική για την εμπειρία που θα αποκομίσετε. Σέρβις με μακρόχρονη εμπειρία θα βρίσκετε κοντά σας, προκειμένου να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Διαθέτουμε δικό μας catering με μεγάλη ποικιλία από φαγητά και finger foods, από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και να συνδυάσετε. Οι άριστες πρώτες ύλες και οι χειροποίητες γεύσεις αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αρχή του χώρου μας. Τέλος, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών ικανή να καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις.

Πείτε μας ελεύθερα τις σκέψεις ,τις προσδοκίες ακόμα και τις ανησυχίες σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νιώθετε ότι κάποιος σας φροντίζει!!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η φόρμα που ακολουθεί δεν αποτελεί φόρμα κράτησης, αλλά φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για τις λεπτομέρειες της τελικής κράτησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  kavaliotisa logo
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Νυρεμβέργης 176 (πρώην Αμ. Ερ. Σταυρού), Καβάλα

  Τηλέφωνο: 2510 223906

  Κινητό: 6937381002

  [email protected]