δεξιώση γάμου Καβάλα

Συνδυασμός δεξίωσης βάφτισης και γάμου

Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε μια τάση η οποία θέλει τους μελλόνυμφους να συνδυάζουν το γάμο τους με τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού. Η τάση αυτή αποτελεί μια πρόκληση στα περισσότερα κτήματα και αίθουσες γάμου. Η επιλογή αυτή των ζευγαριών γίνεται λόγω του σαφώς μικρότερου κόστους σε σχέση με δυο διαφορετικές δεξιώσεις, ενώ συχνά προκύπτει ως αναγκαστικό αποτέλεσμα μιας απρογραμμάτιστης εγκυμοσύνης, η οποία δυσκολεύει την τέλεση του γάμου κατά τη διάρκειά της. Κάποιες άλλες φορές η βάπτιση γίνεται μόνη της και οι γονείς θέλουν απλώς να τη συνδυάσουν με κάποιο μεγάλο γλέντι για μικρούς και μεγάλους.

Γάμος και βάφτιση μαζί!

Και στις δύο περιπτώσεις ο υπεύθυνος του κτήματος / δεξίωσης χρειάζεται να δώσει λύσεις σε μια πλειάδα πρακτικών θεμάτων, ανάλογα με τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του, έτσι ώστε να πετύχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Ένα πρώτο ζήτημα που προκύπτει είναι ο στολισμός του εξωτερικού χώρου και της αίθουσας της δεξίωσης, έτσι ώστε να ταιριάζει τόσο σε γάμο όσο και σε βάπτιση ανάλογα και με τις επιθυμίες του ζευγαριού. Έτσι, μπορούν να επιλεγούν έντονοι χρωματισμοί και ανάλαφρο σκηνικό που θα παραπέμπει στο ρομαντισμό της νέας οικογένειας που μόλις έχει δημιουργηθεί.

Το δεύτερο ζήτημα που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν στην οργάνωση της δεξίωσης, είναι η ώρα που θα τελεστούν τα μυστήρια. Αν είναι χειμώνας, άνοιξη ή φθινόπωρο, μπορούν κάλλιστα να γίνουν πρωί ή μεσημέρι και έτσι να έχουν όλο το χρόνο οι νεόνυμφοι να γιορτάσουν με τους φίλους τους χωρίς να ανησυχούν ότι θα περάσει η ώρα και το μωρό τους θα κουραστεί. Αν όμως είναι καλοκαίρι, κάτι τέτοιο αντενδείκνυται, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Φυσικά, υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων με αίθριο και υαλοπετάσματα που επιτρέπουν στο έντονο καλοκαιρινό φως να μπει στην αίθουσα, η οποία είναι κλειστή και κλιματίζεται. Αν όμως το ζευγάρι προτιμάει την τέλεση της δεξίωσης του γάμου και της βάφτισης σε εξωτερικό χώρο, τότε η καλύτερη ώρα είναι νωρίς το απόγευμα, έτσι ώστε και τα παιδιά να μην ξενυχτήσουν πολύ.

Διασκέδαση παιδιών στη γαμοβάφτιση

Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα που προκύπτει σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι η διασκέδαση των καλεσμένων, που αποτελούνται από ένα ετερόκλητο σύνολο παιδιών και ενηλίκων. Μια καλή λύση σε αυτό το θέμα μπορεί να δώσει ένας κλόουν ή ένα ανιματερ σε επικοινωνία με την αίθουσα της δεξίωσης. Έτσι, διασφαλίζεται η ανενόχλητη διασκέδαση των γονιών , οι οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν την εκδήλωση ξέροντας ότι τα παιδιά τους περνούν και αυτά καλά σε έναν φυλασσόμενο χώρο, με τον οποίο έχουν οπτική επαφή. Ετσι θα μείνει πραγματικά αξέχαστη η γιορτή σε παιδιά αλλά και μεγάλους.

Με αυτά τα μικρά μυστικά μπορεί η ατμόσφαιρα να γίνει υπέροχη, μικροί και μεγάλοι να γίνουν μια αγαπημένη παρέα και φυσικά η χαρά να είναι διπλή, αφού μέσα σε μια μέρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου οι γονείς και ευλογήθηκε το καινούριο μέλος της οικογένειάς τους!

kavaliotisa logo
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νυρεμβέργης 176 (πρώην Αμ. Ερ. Σταυρού), Καβάλα

Τηλέφωνο: 2510 223906

Κινητό: 6937381002

[email protected]